Rekond eller fälttvätt? Hur går det till?

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. Välj inriktning med hjälp av knapparna
  3. Ge oss så mycket detaljer du kan om ditt fordon samt vad du behöver hjälp med. Gärna specifika detaljer. Ladda upp bilder om så behövs
  4. Skicka in
  5. Vi kontaktar dig för överläggning

Osäker på hur du ska gå till väga? Skicka in så mycket du kan så hjälper vi dig vidare!

Har du frågor får du gärna slänga ett öga på vår FAQ

Klicka här för att läsa mer om vår prissättning.

  •  

Prissättning

Generellt sätt kommer vi att utgå från en mall vi har utrustat med riktlinjerna för vår prissättning. Priserna baseras utifrån olika segment om t ex körsträcka, svårhetsgrad och storlek på fordon. Därefter kan det skifta beroende på om uppgifterna vi fått stämmer överens med vår bild av projektet. Det klassiska ordspråket “hur långt är ett snöre” blir nog aldrig mer passande än här. Med det sagt så är varje uppdrag en tolkningsfråga och blir därför svårt att avgöra på förhand. Oftast sker en inviduell prissättning mot offert, som grundar sig i vår prismall vi satt upp sedan tidigare. Använd knapparna på sidan, skicka in bilder eller beskriv objektet med egna ord.

Ta kontakt med oss för att hitta den perfekta lösningen för just dig redan idag!

Vanliga frågor

Vad är en fälttvätt?

En fälttvätt innebär att vi med vår mobila tvättanläggning kan utföra en hetvattentvätt med eller utan medel,  antingen hos dig, eller så lämnar du fordonet hos oss.  Vi tvättar de flesta typer av fordon, även av det större slaget. Så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med grävmaskinen, båten eller husbilen!

Vad ingår i en rekond?

Vad en rekond innehåller är upp dig dig som beställer. Vi kan till exempel garantera en lack helt fri från tjära, asfalt, flygrost och övrig smuts, ett långvarigt lackskydd som bibehåller glansen över en längre tid eller våtdammsugning av säten, mattor och annat dylikt. Eller är din lack matt och dina strålkastor slitna? Då kanske däremot polering är det du söker!

Jag saknar vissa delar/knappar i formuläret, finns inte tjänsten jag är ute efter?

Formuläret fungerar mycket som en riktlinje och för att vi ska komma i kontakt med varandra snabbt och enkelt. I vissa fall finns det mer info och ”produkter” att hämta av oss, så tveka inte att maila och fråga om du saknar något.

Kan jag som privatperson boka en tvätt eller är detta enbart för företag?

Företag ute i fält (grävmaskinister osv) har ofta stort behov av hjälp med svårflyttade maskiner som kräver stor insats, både fysiskt och finansiellt. Därför är idén utvecklad just för detta ändamål.

Med det sagt så går det alltid att som privatperson höra av sig till oss. Kanske har du en husbil, släp eller något annat stort som behöver rengöras… inget uppdrag är för litet eller stort.

Hur sker betalningen?

All betalning sker via faktura som skickas ut direkt efter lyckad rekond.

Erbjuder ni bilvårdsprodukter?

Vårt sortiment bilvårdsprodukter är en del av oss som har funnit med sedan starten och är inte ett nytt inslag på något sätt. Dock en bestående och väldigt viktig del som komplement till övriga bitar. Vi säljer produkter till privatkunder/företag och använder dessutom dessa medel själva när vi utför rekonder i största möjliga utsträckning.

Kan man köpa bilvårdsprodukter i samband med rekond?

Självklart kan man göra det! Vi uppmuntrar självklart detta och erbjuder dessutom alltid 15% rabatt på hela sortimentet till den som har gjort en rekond hos oss.

Går det att få offert?

Ja. Alla arbeten utförs mot godkänd offert.

Hur lång tid beräknas ett arbete ta?

Då varje uppdrag skiljer sig från ett annat så lovar vi ingenting. Däremot kommunicerar vi fram ett tidsintervall med eventuell sluttid vid genomgång av objektet samt offerten.

Varför ska jag välja RE-SHINE?

För att vi arbetar hårt för att ge kunden en trivsam och personlig upplevelse. Vi värnar om mötet, fordonet och resultatet. Vi vet vad som krävs och förväntas av oss för att kunden ska vilja komma tillbaka på nytt. Därför strävar vi efter att vidhålla en hög nivå i allt vi gör!

RE-SHINE –  ett företag med flera ansikten

 

De senaste åren har vi verkat inom bilvårdsprodukter men i takt med att vi växer och utvecklas vill vi bli betydligt mer mångsida. Det är därför vi nu vänder oss till dig som är i stort behov av vård/tvätt av din grävmaskin, husbil, båt eller varför inte något annat som helt enkelt är för dyrt och svårt att genomföra på egen hand. T ex dig med eget företag som inte har resurser att underhålla dina entrepenadmaskiner på det sättet du skulle vilja. Du som har bekymmer med detta har kommit helt rätt! Med hjälp av oss kommer du att få den hjälp du behöver – inte bara när det kommer till “rekond” utan även just “fälttvätt”.