Multiclean – den smarta lösningen

Att kunna utnyttja tiden väl och vara effektiva i det man gör är lite av vad RE-SHINE handlar om. Vi gillar när det känns nyskapande, fräscht och till stor del roligt! Vi vet att tips, erfarenheter och även produkter man använder sig av har stor betydelse. Att man faktiskt kan göra vardagen hemma eller puts-sessioren i bilen betydligt mer effektfull. En viktig del av pusslet är såklart vår Multiclean APC.

Vad är multiclean?

APC står för “all purpose cleaner” eller “allrengöring” på svenska och det är precis vad RE-SHINES Multiclean är. Det handlar om en koncentrerad produkt som fungerar för de flesta av uppdragen som kan tänkas dyka upp inne i ditt fordon, i köket eller andra sammanhang som kräver en smutslösare. Liksom andra liknande produkter (tänk ajax) så sprayas medlet på ytan som behöver rengöras. Därefter får medlet göra sitt och verka tills smutsen är upplöst för att sedan torkas bort med en mikrofiberduk eller trasa. Notera att medlet ej dunstar av sig själv så glöm ej att skölja bort rester vid hantering av livsmedel etc. Nedan följer två exempel på olika typer av användningsområden:

Fordonsinteriör

Inne i bilen är viktigt att hålla det rent och prydligt. Helst ska det dofta gott också. Oftast handlar det om att få bort damm och lättare fläckar, tex dricka eller fett från fingrar.

Börja med att fylla en 500ml stor tomflaska med vatten (för att slippa att det skummar över) och häll sedan i Multiclean, ca 10-30ml. Tanken är att vätskan ska ha en lätt ljusblå nyans för detta ändamål.

Spraya helst i en liten mikrofiberduk för att undvika spridning av partiklar. Är det en större yta, tex instrumentpanel går det bra att applicera medlet direkt. Använd duken för att avlägnsa damm och fläckar eller ta hjälp av interiörborste/multifunktionssvamp.

I köket (fettfläckar)

Fettfläckar i ett kök ofrånkomligt. Självklart använder vi vår allrengöring även här.

Vi fyller återigen en 500ml tomflaska med vatten nästan hela vägen upp men doserar rengöringsmedlet lite tuffare denna gång, minst 50ml. Färgen blir betydligt mörkare än sist.

Den här blandningen använder vi på köksbänken, på stänkskyddet bakom spisen samt på tyngre fläckar av fett som satt sig hårdare under längre tid. Spraya på, låt verka minst 1 minut och torka av med mikrofiberduk eller trasa. Hanteringen av livsmedel kräver såklart även bortspolning/torkning av rester så allt medel försvinner. På spishällar av glas kan det behövas putsas en extra gång så det ej blir flammigt.

Upprepa processen vid behov.

Varför välja Multiclean?

  • En allrengöring i ordets rätta bemärkelse som fungerar till de mesta! Förväxla dock inte detta medel med glasrengöring/fönsterputs. Det är inte huvudsyftet med vår Multiclean.
  • Billigt är bra! På 500ml medel kan du bestämma själv hur mycket du vill få ut, men vi lovar att det räcker ett bra tag!
  • Koncentrat bidrar till mindre vattenfrakt, vilket på sikt är bättre för miljön.
  • Denna produkt finns med två olika dofter; blåbär/äpple+mynta. Välj den som passar just dig!

Oavsett om du är rekondare eller bara mån om ditt fordon lovar vi att du kommer uppskatta vår Multiclean. Om du istället använder den i hemmet kommer den utan problem ersätta dina vardagliga rengöringsmedel. Vilket i sin tur innebär en billigare, fräschare och renare tillvaro för dig! Därav benämningen “den smarta lösningen”.